NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva albergarà una gran exposició antològica d'Artur Heras

Del 29 de març al 29 de maig.

Del 29 de març al 29 de maig, quatre espais expositius de Xàtiva acolliran la mostra antològica d’Artur Heras sota el lema “Sura com el desig i el destí en la memòria”. La pintura i obra gràfica d’aquest gran artista, nascut en 1945 en la capital de la Costera ha estat poc present en la seua ciutat fins ara

L’exposició és un repàs a totes les èpoques de l’artista plàstic a través de més de 60 peces que abasta des de Cases Blanques, de 1962 a obres que encara no han vist la llum. Procedeixen de col·leccions privades, d’institucions i del propi Heras

El Museu de Belles Arts acollirà la mostra Origen amb peces al·lusives al paisatge i paisanatge d’aquella ciutat de fa 50 anys on s’inclouen referències als seus inicis.

Al convent de Sant Domènec es mostrarà Memòria, un recull d’obres de gran format que provenen, en gran mesura d’una exposició de fa dos anys a la Nau de València.

La capella de l’Assumpció a l’Hospital Reial, que s’estrena com espai expositiu com el Palau de l’Ardiaca, es transformarà en un homenatge a Alfons Roig, mestre i amic de l’artista i la seua vinculació amb l’ermita de Llutxent. Finalment, el Palau de l’Ardiaca albergarà la mostra RibHeras, un tribut d’un artista xativí a un altre com és Josep de  Ribera l’Espanyoleto, mestre del barroc.

L’exposició està comissariada per Toni Martínez i el catàleg compta amb un text de l’escriptor Toni Cucarella.           


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.