NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Llosa de Ranes dóna el tret d'eixida a les falles del 2019 amb la Crida

Des del balcó de l'Ajuntament.

La Llosa de Ranes ha donat començament a les Falles del 2019 amb la Crida, un acte incorporat al programa fa pocs anys que ja s’ha convertit en un dels més esperats pels fallers.

A l’auditori Mestre Vicent Tortosa es concentraren totes les comissions per acudir en cercavila a l’Ajuntament on es va realitzar la crida al balcó. La façana es va engalanar per a l’ocasió amb jocs de llum i foc. Una vegada allí, els assistents van poder escoltar les paraules de les Falleres Majors de cada comissió: La Primera, Sant Josep, Casc Antic, Plaça Major així com del president de la Junta Local Fallera, Gustavo Aznar.

Un gran castell de focs d’artifici i l’himne de València van donar per conclòs l’acte que encén la metxa de les falles a la localitat.

Al dia següent tots els fallers participaren en la cavalcada del Ninot; ja els propers actes tindran lloc a partir del diumenge amb la recorreguda fallera; el dilluns 18 de març serà el torn de l’ofrena a la Mare de Déu i el 19 es farà a les 12:15 un homenatge a Mestre Serrano i en acabar missa en honor a Sant Josep i mascletà. Per la nit a les nou començaran a cremar-se els monuments.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.