NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Simón Costa és presentat en un acte públic com nou director de la ONCE de Xàtiva

Engloba a 68 municipis.

Simón Costa ha sigut presentat com nou director de la ONCE en la demarcació de Xàtiva en un acte públic que tenia lloc en la seu de l’organització nacional de cecs en la capital de la Costera, ubicada al carrer Montcada. La presentació va comptar amb més d’un centenar d’assistents ja que la demarcació de Xàtiva compren 68 municipis de les comarques de La Costera, la Canal, la Vall d’Albaida i la d’Aiora i part de la Ribera.

A més de Pícher i el propi Costa, l’acte també va comptar amb la intervenció de Miquel Lorente, primer tinent d’alcalde de Xàtiva constatant la vinculació que aquesta organització té amb la ciutat. L’agència administrativa local de l’ONCE disposa de serveis socials dirigits a cecs i deficients visuals i porta a terme programes destinats a aconseguir una major autonomia i qualitat de vida del col·lectiu al que atén.

Aquesta és una organització molt activa que participa als diversos fòrums nacionals i internacionals sobre ceguera i discapacitat, promovent distintes iniciatives per aconseguir la seua funció. Té reconeguda una concessió estatal en matèria de joc per a la comercialització de loteries que el permeten finançar la seua tasca social i crear ocupació per als seus afiliats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.