NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP presenta a Mª José Penadés per aspirar a l'alcaldia de la Font de la Figuera

Va estar acompanyada per la presidenta regional del partit, Isabel Bonig.

Els populars de la Font de la Figuera han presentat a Mª José Penades com candidata a l’alcaldia en un acte obert on va estar acompanyada per la presidenta regional del partit, Isabel Bonig i conduit pel regidor local, Elio Cabanes. Penades, que fou alcaldessa del municipi de 1995 vol continuar la tasca deixada al final de la seua legislatura perquè la Font lluisca com antany apostant per les polítiques d’ocupació i facilitant la instal·lació de noves empreses.

Mª José és exalcaldessa, portaveu del PP a la seua localitat, l’any passat es presentava a la presidència provincial del partit i compta amb 15 anys d’experiència com assessora en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Aquesta legislatura en l’oposició no ha sigut fàcil ni per al partit ni per a Mª José que han interposat contínues demandes al jutjat com la guanyada en setembre del passat any a l’alcalde per incompliment en la resolució del contracte del redactor del Pla General d’Ordenació Urbana del Municipi que, segons afirmen els populars, no ha tingut en compte al poble, ni a empreses, ni particulars ni a la Cooperativa La Viña que necessita una ampliació.

A més la justícia ha proposat l’obertura del juí oral contra l’alcalde, Vicent Muñoz, per presumpta prevaricació administrativa en la contractació d’una periodista per al gabinet de premsa municipal. La investigació es va iniciar arran d’una denúncia interposada per la mateixa portaveu municipal del PP; motiu pel qual llança aquest missatge a Mónica Oltra.

Per evitar la despoblació, la Font de la Figuera ha d’estar ben comunicada el que no ocorre des de fa anys ni pel que fa als accessos per carretera amb el retard de la variant ni amb el servei de tren.   

Ja hem escoltat les propostes per al municipi però ara falta fer campanya a nivell autonòmic.

Així amb il·lusió i compromís es presenta el PP a la Font de la Figuera i a tota la Comunitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.