NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent presenta el Wood Escape, el primer Escape Room de la ciutat

Està fet íntegrament amb materials reciclats.

Ontinyent ha presentat el Wood Escape, el primer Escape Room de la ciutat. Una nova proposta lúdica que enriqueix l’oferta d’oci i que es converteix en un atractiu més ubicat en la tercera planta del Centre Comercial El Teler.

L’Escape Room és un joc on els participants formen grups on resoldre enigmes a través de pistes i proves per a aconseguir escapar d’una sala en 60 minuts. Una activitat molt de moda que va començar al Japó i als Estats Units fa deu anys i que s’ha estès per tot el món. Actualment trobem milers.

El Wood Escape està fet íntegrament amb materials reciclats.

L’activitat està recomanada per a un públic a partir dels 13 anys per a gaudir d’una bona estona junt als amics o la família. Fer equip és important per a superar cada prova.

El Wood Escape consta de dues sales amb dues històries: “El Boig de la Balarma” i “El Coleccionista”.

Per a participar l’activitat és necessari fer una reserva prèvia a través del telèfon 610 74 12 99 o en la web www.woodescape.com

La lògica i l’enginy seran claus per a eixir de la sala amb èxit. T’atreveixes a entrar? Viu l’aventura en Wood Park!


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.