NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La bona gestió econòmica permet a La Pobla del Duc reduir el deute en 1.111.181 euros

En aquesta legislatura.

La Pobla del Duc ha reduït en 1,111.181,25 euros el deute de l’Ajuntament durant el període 2015-2018 a més de pagar 119.187,42 euros en concepte d’interessos del deute existent i que ve arrossegant-se des del 2011 amb el mandat del PP. La bona gestió en matèria econòmica complint al peu de la lletra el Pla d’Ajust i el control de la despesa han permès realitzar aquesta important amortització.

El deute no ha sigut obstacle per portar endavant les diferents partides dedicades a inversions financerament sostenibles i les relatives a polítiques socials i d’ocupació. La bona gestió ha desembocat en superàvits i ha incrementat considerablement les inversions entre les que destaquen la construcció d’un gimnàs municipal, la fase de remodelació de la nova piscina municipal, l’asfaltat de diversos camins, el manteniment de parcs i jardins el nou espai jove i els diferents plans d’ocupació.

Per exemple en aquest 2019 el tipus de l’IBI està al 0´45, un dels més baixos de tota la Vall d’Albaida. I ara a la localitat se li obri una gran porta de promoció econòmica, de creació d’ocupació  i d’ instal·lació de noves empreses al haver liquidat el polígon del Tossal i apartar al urbanitzador. Després de 13 anys, el passat novembre, el consistori declarava la caducitat del PAI que va triplicar el sòl urbanitzable i planeja un nou desenvolupament i per fases.

El repte marcat és seguir treballant per sanejar per complet els comptes sense perdre cap oportunitat d’inversió present o futura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.