NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València procedeix al reasfaltat de la carretera d'accés a la Pobla del Duc

La CV-611 amb 200.000 euros de pressupost.

La Diputació de València continua actuant en les carreteres de la xarxa provincial per a millor la seguretat vial. En la Vall d’Albaida, una de les més importants és la CV-611 que uneix les localitats de Benigànim i La Pobla del Duc i és precisament en la Pobla on aquesta setmana estan realitzant-se obres de reasfaltat del vial, concretament de 800 metres lineals que creuen el terme. El pressupost ascendeix a 200.000 euros

Durant les obres el tràfic s’ha desviat per la ronda nord que travessa el polígon.

Als últims anys la Diputació ha realitzat un gran esforç inversor per a millorar les comunicacions de carretera per la comarca el que ha suposat una major entrada de vehicles a la població, sobretot el que absorbeix la costa.

Pel que fa a l’actual obra, aquesta setmana finalitzaran els treballs d’asfaltat i la que ve es procedirà a la instal·lació de la senyalítica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.