NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia presenta la XII edició de la Cursa de la Dona

Se celebrarà el proper diumenge 31 de març.

Gandia ha presentat en la Casa de la Cultura la dotzena edició de la Cursa de la Dona, amb l’objectiu de promoure l’esport i apoderar a les dones. Aquesta cita esportiva arribarà a la ciutat el proper 31 de març i espera una participació de prop de 7000 corredores.

A més, els dies previs a la cursa, divendres 29 i dissabte 30, i amb motiu de la  recollida de dorsals, se celebrarà la Fira de la corredora amb activitats a la plaça del Prado amb diferents masterclass i estands esportius.

La cursa començarà a les 11 hores del matí amb eixida i arribada a l’Avinguda de les Esclaves. Com sempre una part de la recaptació de les inscripcions és solidària i enguany es destina a un projecte social promogut per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament i les agents d’igualtat dels centres, de sensibilització i prevenció de la violència de gènere dirigit a l’alumnat de 4t de primària de Gandia.

També s’estan realitzant entrenaments tots els diumenges en el Parc Joan Fuster per a la preparació de la prova.

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.cursadeladonagandia.com i en 8 punts físics repartits per la comarca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.