NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Ministeri de Foment concedeix a Ontinyent 982.000 euros per a la Muralla Nord

I millora d'accessibilitat a la Vila.

Ontinyent ha rebut la major ajuda atorgada a la Comunitat Valenciana dins de l’1´5% cultural del Govern d’Espanya. En concreta el Ministeri de Foment li ha concedit 982.000 euros per al projecte de Restauració de la Muralla Nord i millora d’accessibilitat al barri de la Vila.

La intervenció permet completar l’actuació prevista inicialment, que era per un import d’1´2 milions d’euros amb una aportació de 500.000 euros dels fons FEDER, sent la resta pagat per fons municipals.

En poder executar-se la totalitat del projecte es podrà completar la recuperació de tota la muralla.

A més a més, l’1´5% permet l’execució en dues anualitats (2019-2020) cosa que facilitarà la gestió de l’actuació per part de l’Ajuntament. Aquesta notícia completa una gran setmana en Ontinyent a la qual també s’ha conegut la data d’inici de les obres del nou hospital i s’ha signat l’acord que permet recuperar els 3 milions d’euros compromesos per l’antic IVVSA.

Pel que fa a aquest nou projecte, tant les ajudes que es van demanar dels fons FEDER com aquesta havien d’estar vinculades a bens declarats d’Interès Cultural, BICS. A Ontinyent es compta amb aquesta declaració amb el Palau de la Vila, ja reformat, l’església de Santa Maria, de propietat privada i el conjunt arquitectònic del barri de la Vila i la muralla.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.