NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Canals aprova el pressupost de 2019 que ascendeix a 9'5 milions d'euros

Permetrà finalitzar projectes com l'EPA.

L’equip de govern actual de Canals, format pels grups municipals Gent de Canals, Compromís i Esquerra Unida ha aprovat el pressupost per al 2019 que ascendeix a 9,5 milions d’euros comptant amb el suport de l’equip Reiniciem per la situació de minoria en la qual es troben. El retard de la presentació s’explica per la limitació de personal al departament d’economia i la priorització d’algunes tasques com el tancament de l’exercici del 2018 i la incorporació de crèdits per poder realitzar les contractacions de l’anterior exercici.

El pressupost es defineix com continuista i alhora consolidat en els aspectes socials i de la promoció socioeconòmica, que són les principals bases de l’actual equip de govern i també perquè la corporació resultant de les properes eleccions puga començar a treballar amb ell aplicant les modificacions que creguen oportunes.

Del pressupost destaquen inversions per finalitzar projectes ja iniciats com l’EPA, en l’edifici situat en l’antiga casa de Francisca Alventosa, el Centre Social d’Aiacor,  l’Oficina al Ciutadà, OAC i l’adequació del camí que connecta Canals amb Aiacor i que dóna accés al CEIP Vicent Rius. També es remarca la partida destinada a la sectorització de l’aigua potable a Canals, la renovació de l’enllumenat públic i la inclusió, per primera vegada des de que es va construir la depuradora de Canals – l’Alcúdia de Crespins, d’una partida específica per al control d’abocaments i per al control de qualitat, així com per al cànon de la CUA.

El pressupost també dóna bon compte de les subvencions municipals aprovades. A través de la regidoria de Cultura, Fira i Festes, s’adjudicaran 10.000 euros per al desenvolupament de la cultura i patrimoni cultural de Canals.  En esports, la subvenció arriba als 125.000 euros que es destinen a clubs i entitats sense ànim de lucre per a cobrir despeses de manteniment i funcionament, participació en activitats i promoció de l’esport de base.

Per últim, la regidora de Benestar Social, Serveis Socials, Sanitat i Salut ha assignat 26.000 euros per a entitats representatives dels interessos de pacients i familiars, per a actuacions que promocionen i protegisquen la salut i la prevenció de la malaltia en l’àmbit comunitari.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.