NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ofrena i processó a La Puríssima

La patrona d´Ontinyent centra les mirades dels veïns en la seua onomàstica

Els actes religiosos han conclòs la festivitat de La Puríssima d’Ontinyent amb l’ofrena del diumenge passat com a acte central, moment en que totes les associacions honren a la patrona dels ontinyentins.

Enguany Michel Aliaga s’estrena com a president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia i s’ha mostrat especialment emocionat en una jornada on el bon oratge ha sigut protagonista.

Com veuen, tots coincideixen en dotar d’emoció a l’ofrena a la Mare de Déu i un dels moments clau és el càntic dels angelets, que també porten les seues flors a La Puríssima.

Després de l’himne, un vítol en honor a la patrona va concloure l’ofrena que enguany ha transcorregut per uns carrers recent asfaltats. 

Una tronà a càrrec de la Pirotècnia Caballer va donar per conclosos els actes del matí, però per la vesprada la festa continuava i al se’n demà, dia de La Puríssima, la tronà reunia a tots de nou en la Plaça de la Coronació. La comitiva de cambreres de la Verge, socis, autoritats i banda de música acudien al lloc d’encontre per a escoltar el volteig de campanes des de totes les esglésies de la ciutat, senyal d’inici de l’espectacular tronà que Caballer va disparar en el marc d’un dia espectacular.

Un bon dinar i un millor descans donà pas per la vesprada a la processó, on els gegants, cabuts, arquets, cavallets, La Veta i La Moma marcaven el pas.

Eixint des de la Plaça de la Vila i arribant de nou a Santa Maria, la imatge de la Verge és admirada per tots, especialment pels membres de l’Associació de Festers que, per sorteig, els ha tocat portar la venerada imatge. A més, els angelets acompanyen a La Puríssima, a qui canten amb devoció. Tots junts aconsegueixen, un any més, que les festes de patrona d’Ontinyent brillen amb llum pròpia i siguen considerades unes de les més espectaculars de les Comarques Centrals


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.