NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

David González és elegit per unanimitat candidat a l'alcaldia per Compromís

Actual alcalde d'Oliva.

David González, actual alcalde d’Oliva, serà el candidat a l’alcaldia en les eleccions municipals del 26 de maig, després de rebre, per unanimitat, el suport de l’assemblea de Compromís per Oliva. El seu desig es tornar a comptar amb la confiança suficient per continuar treballant en la implementació dels canvis que facen possible millor la gestió municipal, i per extensió, Oliva.

En aquest sentit i gràcies a una gestió responsable i rigorosa s’ha aconseguit liquidar el deute de l’Ajuntament en la seua totalitat i acumular més de 5 milions d’euros per a inversions i despeses generals de la ciutat com millores als centres escolars, en la xarxa de recollida d’aigües pluvials i residuals, en l’enllumenat públic o renovacions urbanes en diferents barris. S’ha reduït en dues ocasions el tipus impositiu de l’IBI urbà i s’han aprovat bonificacions fiscals i s’han aprofitat subvencions per a la millora d’espais verds com l’Hort de la Bosca o el vall de les fonts.

Altre aspecte important ha estat els avanços aconseguits i el desbloqueig de projectes dins l’agenda supramunicipal, principalment amb la Generalitat i l’Estat.  Ací podem destacar la connexió sud d’Oliva amb l’aprovació del projecte constructiu i tota la tramitació prèvia; la rectificació de la línia marítim terrestre del Sector 5; la inclusió de la connexió del Tren entre Oliva i Gandia en el Pla Estatal de Rodalies; la nova depuradora; la cessió de la parcel·la municipal per a la construcció del Centre Sanitari de Sant Francesc o l’obtenció de fons europeus Feder per a l’Enginy i el Palau.

Al llarg de les properes setmanes, Compromís per Oliva donarà a conèixer tant la candidatura sencera de persones com el programa electoral amb el que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.