NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obri les portes el Llavador Municipal de la Pobla del Duc

Després d'un procés de restauració i millora.

La Pobla del Duc ha posat en valor un dels seues elements patrimonials: el Llavador Municipal que obria les portes el passat cap de setmana després d’un procés de restauració i millora portat a terme l’últim mes pels treballadors de l’Ajuntament i altres provinents de diferents programes del Servef.

Una instal·lació que ja està en ús i que fou una proposta nascuda al procés de La Pobla Participa. El Llavador Municipal ha recuperat el seu antic esplendor comptant, a més amb dotació de llum interior i exterior per l’empresa local Ferrer Bravo i de quadres del llavador dels anys 1960 d’altra empresa del poble, Amadeu Enquadres.

Ara visitar el llavador de la Pobla del Duc és descobrir un exemple d’arquitectura tradicional valenciana perfectament restaurat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.