NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obres de millora al carrer Nou per valor de 500.000 euros

El secretari autonòmic d'Obres Públiques passa revista al projecte

Josep Lluis Ferrando, secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha visitat Albaida per conèixer de primera mà l’estat del projecte de millora urbana i l’actuació que es preveu realitzar als carrers Verge del Remei, Sant Joan i Elies Tormo, més coneguts pel “Carrer Nou”. Després d’una reunió mantinguda amb l’alcalde, Josep A. Albert, l’arquitecte, Jesús Casanova i els tècnics de l’Ajuntament, la comitiva ha recorregut aquests carrers on la remodelació preveu ampliar les voreres per a la comoditat dels vianants, el que no afectarà a la capacitat d’aparcament o la circulació dels vehicles.

L’actuació compta amb una inversió total de 500.000 euros on s’han implicat tres administracions: 300.000 euros provinents de la Generalitat Valenciana; 100.000 de la Diputació de València i altres 100.000 que aporta l’Ajuntament. Unes obres que també s’expliquen arrel de la necessitat de renovar els col·lectors d’aigües residuals i fluvials i les canonades d’aigua potable que arriben fins a la plaça Major. La visita del secretari autonòmic també ha servit per a traslladar les novetats de la llei urbanística valenciana i les possibilitats de regularitzar les casetes que hi ha en sòl no urbanitzable al terme municipal a través de la minimització d’impactes. Unes modificacions en la LOTUP que promouen un desenvolupament més sostenible, competitiu i eficient del medi urbà.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.