NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva Unida presenta públicament als membres de la seua llista electoral i el seu programa

Naix d'un procés de participació ciutadana.

La glorieta José Espejo fou l’escenari elegit per Xàtiva Unida per a presentar públicament la seua candidatura per a les eleccions municipals que encapçala l’actual tinent d’alcalde, Miquel Lorente. 21 persones la formen, tenint als primers llocs a membres amb experiència en la gestió municipal i l’activisme social.  La número dos és la directora del centre ocupacional Aspromivise i actual regidora d’Educació, Amor Amorós; segueix Alfred Boluda, professor de l’IES Josep de Ribera i actual regidor del Gran Teatre i Memòria; en quarta posició  està Cesca Chapí, mestra d’EPA i regidora de la Dona, altres nomes que formen part de la llista són Hèctor Cuenca, actual president del Consell de la Joventut, l’activista  Estrella Jiménez, també membre del Consell de les Dones o Miquel Alcocel, advocat i actual regidor de Participació Ciutadana.

El programa de Xàtiva Unida el conformen cent línies d’actuació que ha estat el resultat d’un procés de participació ciutadana.

Propostes encaminades a fer de Xàtiva una ciutat valenta, coeducadora, que cuida, la ciutat habitable, la dels xiquets i xiquetes que són la punta d’iceberg d’un fum de propostes construïdes des de l’escola activa de la gent, des de l’atenció constant de les propostes ciutadanes i de col·lectius socials a peu de carrer durant l’últim any

Del seu treball previ, Xàtiva Unida compta amb l’experiència d’ostentar cinc regidories i diverses delegacions en matèries tan variades com transversals en el que ha estat l’Ajuntament del canvi. Destaquen les polítiques amb perspectiva de gènere, les beques al transport universitari, l’ocupació, els pressupostos participatius, un teatre públic de qualitat, la recuperació de la memòria i de l’espai per a les persones.

En l’acte també va haver lloc per a la crítica, concretament als seus socis de govern; per a Xàtiva Unida, les polítiques de canvi s’han trobat amb l’obstacle que suposa el PSOE de Susana Díaz a la ciutat, el del conservadorisme i clientelisme. Tot i així apuntaren que els vertaders adversaris que són aquells que utilitzen el discurs de l’odi i la xenofòbia.

L’acte també va comptar amb una interesant banda sonora amb l’actuació de Noe i Joanjo i peces d’Ovidi, Al Tall, Lluís Llach, Silvia Pérez Cruz i com no, “M’agrades tu”, la cançó de Xàtiva Unida per a Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.