NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Campus d'Alcoi de la UPV celebra aquest dissabte 6 d'abril la Jornada de Portes Obertes

Per donar a conèixer les seues titulacions i el seu dia a dia.

Aquest dissabte 6 d’abril al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València tindrà lloc una Jornada de Portes Obertes destinada a estudiants i familiars. En ella es realitzarà una visita guiada per les seues diferents instal·lacions i espais a més de conèixer part de l’equip docent de cada titulació així com les explicacions sobre els serveis més rellevants que s’ofereixen. Una jornada per tant il·lusionant per als futurs alumnes i famílies on les activitats es succeiran durant tot el matí, començant a les 9:45 hores amb la recepció i benvinguda per part de Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus.

També per a comprovar la capacitat d’acollida que té la ciutat es podrà visitar el Col·legi Major, propietat de la Universitat i ideal per a passar llargues temporades.Així totes les persones interessades tindran l’oportunitat de resoldre els seus dubtes sobre l’accés a la Universitat en un campus que destaca per comptar amb totes les titulacions relacionades amb la Indústria.

L’alumnat també s’implica en les jornades dirigint moltes activitats com Què vas a torbar?” o la presentació de projectes a càrrec de l’equip d’alumnes “Generación Espontánea”. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.