NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria lliura els guardons comarcals dels Premis Sambori

S'han presentat 6.700 treballs de 44 centres.

L’Olleria va tenir el dissabte dues importants cites amb el món literari, la Fira del Llibre 2019 i la vintè-primera edició dels premis Sambori. Així la localitat ha lliurat els guardons comarcals d’aquests premis organitzats per Escola Valenciana. En aquesta convocatòria s’han presentat 6.700 treballs el que ha implicat a més de 100.000 escolars de 44 centres de tota la Vall d’Albaida.

I com fou una cita comarcal molts foren els alcaldes i regidors de la Vall que acudiren al teatre Goya; no faltaren els de l’Olleria, localitat que el 13 d’abril acollirà la trenta-dos Trobada d’Escoles en Valencià que enguany té com a lema “Som i serem paraules” en referència al diccionari de Francesc Ferrer Pastor.

A nivell comunitari, els guanyadors del Sambori tenen com a premi un viatge a Portaventura i el segon i tercer, material escolar. Però els premis no són el més important.

Efectivament i com es va poder vore a l’Olleria, el Premi Sambori s’adreça a l’alumnat de totes les etapes educatives,  Educació Infantil; Primària, Secundària,  Batxillerat i Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i alumnat amb Necessitats Educatives Especials. Per nomenar algú, el premi a la millor proposta didàctica fou per al CEIP La Solana d’Ontinyent per l’obra “Per a viure, conviure”. L’acte va comptar, a més, amb l’actuació musical del grup La Terreta.

Mentrestant en la plaça Loreto i durant tot el matí tenia lloc la Fira del Llibre on es va poder gaudir de jocs de fusta antics. Tant els jocs com els estands dels llibreters de la localitat van estar a vessar de gent, sobretot a última hora amb la visita dels escolars presents al Sambori.  La cita també va servir per a lliurar els premis als millors lectors de la Biblioteca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.