NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent celebra la romeria de la Puríssima a l'ermita de Sant Josep del Pla

Un any encara més especial amb la commemoració del centenari de la seua construcció.

Ontinyent va celebrar el dissabte la tradicional romeria de la Puríssima, la seua patrona, a l’ermita de Sant Josep del Pla. Un any encara més especial amb la commemoració del centenari de la seua construcció.

Aquesta seria la quarta vegada que la Mare de Déu visitava l’ermita. Un moment que omplia d’il·lusió i emoció als festers i veïns.

Un acte on tot el poble s’entrega i acompanya a la Mare de Déu junt al volteig de les campanes en la seua eixida des de la Vila, recorrent els carrers amb molta devoció fins arribar a l’ermita del Pla.

Un cap de setmana ple de sentiment per als festers, que celebrarien una vigília i una missa major fins retornar a la Mare de Déu a la seua capella.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.