NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Festival de Poesia d'Oliva Poefesta celebra el seu XV aniversari

Amb una programació formada per poetes de diferents generacions i estètiques.

Oliva acull la quinzena edició del Festival de Poesia Poefesta amb una programació molt especial formada per poetes de diferents generacions i estètiques que comptarà amb la participació dels actors Héctor Alteiro i Mercè Sampietro.

Després de 15 anys, la Poefesta s’ha convertit en un referent de prestigi internacional per on han passat els poetes i artistes més importants del nostre temps. A més de ser guardonada amb el Premi Fundació Bromera al Foment de la Lectura 2019, s’ha aconseguit que el festival siga un dels valors patrimonial.

L’acte central tindrà lloc demà divendres a les 20 hores de la vesprada al Teatre Olímpia. Al llarg de la programació, que pot consultar-se a www.poefesta.com, es comptarà amb la presència de poetes de reconegut prestigi com Gerard Quintana, Manuel Rivas, Berta Piñán, Enric Sòria, Maria Sevilla o Claudio Pozzani. Així com artistes com Pep Bou i l’acompanyament visual d’Àlex Pallí.

Un festival que s’ha convertit en tot un referent literari, artístic i social dins de la comarca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.