NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de La Pobla del Duc celebra el 1º aniversari del gimnàs municipal

Amb una jornada de portes obertes.

Amb motiu del seu primer aniversari, la Pobla del Duc ha celebrat una jornada de portes obertes al seu gimnàs municipal. Aquesta ha estat una de les actuacions més importants de la legislatura i tot un encert ja que en un any de vida  l’èxit d’ assistència d’usuaris diaris és tota una realitat. A més recentment s’ha adquirit per part de l’Ajuntament a través de la regidoria d’Esports nou material per tal de dotar de maquinària per a fer peses i per a entrenament. També destaca la gran varietat d’activitats que es poden desenvolupar a les instal·lacions: gimnàstica de manteniment; gimnàstica per a la tercera edat; pilates nivell mitjà i avançat; entrenament funcional; zumba; Cross Training i sala de màquines. El seu èxit també respon als peus assequibles establerts per a tota la població que van dels 20 als 32,5 euros al cas dels abonaments mensuals i amb un 33% de descompte per tindre el carnet jove o discapacitat, i per la gran tasca que realitzen tots els monitors, vertaders dinamitzadors d’aquesta instal·lació que completa el poliesportiu.

L’espai està dividit en dues zones situades al primer pis: una de màquines i altra d’activitats; en la planta baixa es troben els vestuaris d’homes i dones amb taquilles, un despatx per als monitoris i un magatzem. Obri de dilluns a divendres de vuit del matí a dos i de tres i mitja a nou i mitja de la nit; els dissabtes, de deu a una.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.