NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Set col.legis de la Costera, la Canal i la Vall d'Albaida es sumen a la jornada contínua

El sí guanya a la pràctica totalitat dels centres públics de la Safor.

Aquesta setmana les famílies de 68 centres educatius d’Infantil i Primària de tota la Comunitat Valenciana han votat per a la implantació o no de la jornada contínua; el sí ha guanyat en un total de 38 centres i d’ells, set pertanyen a La Costera, la Canal i la Vall d’Albaida. En contraposició en 3 de les nostres comarques aquesta opció  no va comptar amb el suficient recolzament,  parlem del Jacint Castanyeda de Xàtiva,  l’Elies Tormo d’Albaida i el Mare dels Desemparats del Genovès. Als dos primers el percentatge de vots partidaris per la jornada contínua superaren el 50% però no es compliren els requisits de participació.

La Conselleria d’Educació si autoritzarà en principi la implantació de la jornada de 9 a 2 als col·legis Maestro Aparicio d’Anna; Carles Salvador de Barxeta; Lluís Vives de Bocairent; San José de Calasanz de Navarrès, Mestre Ripoll d’Ontinyent; Ramón Esteve de la Pobla del Duc i el Martínez Bellver de Xàtiva.

En la Canal, Xella, Enguera i Bolbait ja tenien implantada la jornada contínua; en Quesa i Bicorp es manté la jornada partida i no va haver eleccions.

Pel que fa a la capital de la Safor, en Gandia, els col·legis públics tindran jornada contínua i els concertats mantindran la partida; l’últim en sumar-se ha estat el CEIP Benipeixcar on un 63% ha votat a favor del sí amb una participació del 76,4%. La mateixa situació ocorre en Tavernes de la Valldigna. El contrapunt el trobem en Oliva i Villalonga, municipis on els seus centres concentrats sí han adoptat la jornada de 9 a 14 hores i ja l’apliquen. En tota la comarca costanera, els únics centres públics que no aplicaran el nou mètode són el Castell de Almoines; el Sant Marc de Beniarjó on l’any passat el sí no va superar la barrera del 55% i el CRA Montdúver, a qui li ho impedeix el Consell Escolar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.