NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia inaugura el Festival Cortoons

Amb projeccions dels curtmetratges a concurs i un gran ventall d'activitats amb masterclass de referència.

Gandia ja es troba immersa i fins al diumenge en la quinzena edició del Festival Cortoons, certamen internacional de curtmetratges d’animació, reconegut com un dels més prestigiosos del gènere on es donen cita professionals i productores del sector que presenten les seues últimes novetats i que ahir fou inaugurat al pati de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós. Enguany s’han presentat més de 1450 treballs dels que s’han seleccionat 64. Les projeccions tenen lloc tots els dies i el palmarès té un apartat especial per a curtmetratges espanyols, produccions valencianes i treballs realitzats per les escoles. Així mateix el festival destaca per l’ampli programa d’activitats amb taules redones, talles i conferències en diferents espais de la ciutat.

Aquest matí, el Campus de la UPV de Gandia ha acollit una xerrada de presentació de MIA, Dones en la Indústria de l’Animació; el seminari de Miguel Ángel Fuertes que ha treballat en Star Wars o Iron Man. Per la vesprada al Teatre Serrano tenia lloc altra màster class, aquesta a càrrec d’Óscar Giménez, modelador del món Marvel.

La trobada amb els actors de doblatge tindrà, a més, un moderador de luxe, el regidor de Cultura Joan Muñoz.

En la vesprada del diumenge i també al teatre Serrano altra masterclass estarà protagonitzada per Aya Suzuki, il·lustradora de films de Hayao Miyazaki, Wes Anderson o la indústria Disnye. Serà a les cinc i mitja.  Quatre hores després es lliuraran els premis d’aquesta edició i es clausurarà Cortoons que situa a Gandia al centre d’atenció de la indústria del curtmetratge d’animació europea.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.