NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La seu de Gandia de la UPV compleix 25 anys

Amb un acte on es va donar a conèixer la seua evolució i els reptes de futur.

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha celebrat l’acte d’obertura de seu vintè-cinquè aniversari, que coincideix a més amb el cinquantè de la Politècnica. Una cita celebrada en l’Aula Magna que va reunir a docents, empresaris, alcaldes i antics alumnes on es va parlar dels reptes que té la societat en el futur i del paper que jugarà la universitat. L’objectiu fou conèixer l’evolució del Campus de Gandia en aquest quart segle de vida i l’impacte que ha tingut en la ciutat i la resta de comarques.

El rector de la UPV, Francisco Mora va obrir la jornada; seguidament quatre titulades del campus explicaren les experiències de la seua època d’estudiants en una taula redona que va tenir un moderador de luxe, Juan José Moragues, primer director de l’escola. El campus de Gandia no ha sigut una ferramenta fonamental només per als estudiants; més enllà de les aules, existeix un important ecosistema d’empreses i administracions que s’han beneficiant del coneixement i el talent que emergeix de la politècnica. I en la següent taula redona s’abordaria aquesta qüestió, comptant amb la participació d’empresaris, l’alcaldessa de Gandia i el d’Oliva, David González. L’acte, va concloure amb un diàleg entre Jesús Alba, director del Campus i una estudiant sobre la universitat que necessita la societat.

El Campus de Gandia de la UPV fou una idea que va sorgir fa 25 anys en el si de la societat de la Safor. La llavors alcaldessa, Pepa Frau es sumaria immediatament secundada de forma unànime per les forces polítiques, socials i empresarials de la comarca

La seua oferta formativa la formen graus molt demandats i dobles graus.

Vint-i-cinc anys després de la seua fundació, el Campus de Gandia constitueix un dels pilars fonamentals de la UPV que, entre altres aspectes, impulsa projectes d’investigació que repercuteixen en el benestar social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.