NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva enceta la Setmana Santa amb el pregó a càrrec de Beatriz de Ancos Morales

L'acte es va celebrar en l'Església Colegial Basílica de Santa Maria.

Xàtiva ha encetat la Setmana Santa amb l’acte del pregó, enguany a càrrec de Beatriz de Ancos Morales, vicerectora per als Alumnes i Acció Social de la Universitat Catòlica de València. A més, amb la novetat de la celebració després del tradicional pregó de la benedicció d’un estendard confeccionat per una empresa xativina.

L’acte es va celebrar en l’Església Colegial Basílica de Santa Maria, plena de gom a gom, que va comptar amb la presència de la corporació municipal, fidels i veïns

En el discurs, la pregonera va convidar als ciutadans a viure la Setmana Santa de Xàtiva i a conèixer-la en profunditat, especialment les seues imatges. Després del pregó, els assistents van gaudir d’un concert a càrrec de la Jove Orquestra de la Societat Musical La Primitiva Setabense.

Hui s’han encetat els trasllats de les imatges amb “La Camilla”, i continuaran aquest cap de setmana amb el Sant Sepulcre demà dissabte a les 22.30 hores de la nit i  i del Santíssim Ecce-Homo a les 21.30 hores el proper diumenge.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.