NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fira de les Comarques de València Turisme obri hui les seues portes

Per donar a conèixer les bondats del nostre territori.

Seixanta-dos expositors que representen al territori valencià com a destinació turística i vint-i-vuit associacions i empreses turístiques estan presents des de hui divendres i fins el diumenge 7 d’abril a la Fira de les Comarques organitzada pel Patronat de Turisme de València i que té lloc una vegada més a la plaça de Bous de València. La trobada dona veu a totes les comarques valencianes, de l’interior i de la costa i es converteix en un aparador global dels productes i experiències turístiques de tot el territori. A l’esplanada exterior s’instal·len 43 casetes distribuïdes en 14 grans espais comarcals; l’interior es reserva per a les empreses.

A més, al cos taurí, València Turisme ha habilitat un espai d’oci i entreteniment per a tots els públics que compta amb ludoteca infantil, circuit multiaventura, activitats culturals i showcookings. L’elecció de València capital com lloc de celebració és perquè els seus ciutadans representen la majoria del turisme que visita les nostres comarques.

La novetat arriba amb l’actuació inaugural “El banquet de les paraules” que combina la poesia, la música i la gastronomia en un espectacle que a més sintonitza amb la filosofia Del Tros al Plat. A la fira estaran representades totes les nostres mancomunitats: la Vall d’Albaida, la Costera – la Canal i la de la Safor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.