NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent celebra la IV edició de la Fira de l'Estudiantat

Es converteix en l'epicentre del món educatiu a la Vall d'Albaida.

Ontinyent ha acollit en la plaça de la Concepció la quarta edició de la Fira de l’Estudiantat, organitzada per l’Ajuntament. Centenars d’estudiants de tota la comarca de la Vall d’Albaida, així com d’altres comarques centrals, han participat en aquesta cita amb l’objectiu d’oferir als més joves les diverses opcions d’aprenentatge i carreres professionals.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va visitar les instal·lacions junt al regidor d’Educació, Óscar Borrell.

Al llarg de la fira els estudiants van gaudir de diferents tallers, demostracions, simulacres, art i balls per amenitzar la jornada.

Enguany s’ha comptat amb la presència de sis instituts públics: el Jaume I, l'Estació i el Pou Clar d'Ontinyen, el Josep Segrelles d'Albaida, l'IES Muro d'Alcoi i l'IES Batoy d'Alcoi. L’oferta universitària va estar representada pel Campus d'Ontinyent-Universitat de València; la Universitat Jaume I  i la UNED. A més, va estar present l'Escola Oficial d'Idiomes, el Centre Públic per a Persones Adultes Sant Carles, l'Associació de Promotors i Constructors de la Vall d'Albaida, el Centre d'Inserció Sociolaboral “El Rogle”, el Consell Local de la Joventut, i quatre acadèmies d'idiomes. També les regidories de Dona i Igualtat van participar amb un estand.

Com en edicions anteriors la Formació Professional, junt amb els estudis universitaris, ha tingut un especial protagonisme.

La II Fira d'Ensenyaments Especials se celebrarà aquest divendres 12 d’abril. Unes cites educatives dedicades als estudiants per a orientar el seu futur.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.