NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia celebrarà la VIII edició de la Fira del Motor del 3 al 5 de maig

Aquesta nova edició comptarà amb més de 30 expositors.

Gandia ha presentat la vuitena Fira del Motor, que se celebrarà del 3 al 5 de maig. Aquesta nova edició comptarà amb més de 30 expositors que representaran 54 marques on es contemplaran més de 580 models amb tota la informació sobre les  millors oportunitats que ofereixen els concessionaris a l'hora d'adquirir els seus productes.

Com a novetat s’inclourà els estands de dues noves marques de cotxes en la plaça del Prado i enfront del Palau Ducal. Les motos també tindran un nou expositor en la plaça de l'Ajuntament.

La Fira del Motor, ja consolidada després de vuit edicions, se situarà en un espai urbà amb 20.000 metres quadrats a l'aire lliure. L’exposició estarà situada entre el passeig de les Germaníes, plaça del Prado, plaça del Tirant i els carrers Major, Sant Francesc de Borja, Duc Alfons el Vell i Rausell.

Els vehicles de dues rodes estaran situats en la plaça de l'Ajuntament i està prevista la participació d’Alma de Acero i Moto Club Gandia.

La distribució de les marques està detallada en la seua pàgina web www.firamotorgandia.com,  que posseeix un directori on queden geolocalizats els diferents concessionaris.

Una fira que comptarà amb grans i bones ofertes on hi haurà vehicles d’alta gamma de segona mà i híbrids.

Quant a les expectatives de vendes que presenta la Fira, s’esperen repetir les dades de l’any passat d’uns 6 milions d’euros de facturació.

Una cita que suposa un impuls comercial per al sector de l’hostaleria i el comerç local durant els dies de celebració.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.