NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Patronat ha celebrat la gran festa del turisme valencià amb la Fira de les Comarques

Ha donat visibilitat a les destinacions i empreses.

Una edició més, la Fira de les Comarques ha donat visibilitat als productes turístics del nostre territori. Celebrada durant tot el cap de setmana a la plaça de bous de València, el divendres la pluja no va impedir atraure ja l’atenció de desenes de visitants. Els expositors reunits al voltant de la plaça han representat als municipis, comarques i mancomunitat de la província i ací no han faltat les nostres com és la de la Costera – la Canal immersos ja en el Pla de Dinamització i Governança Turística que contempla una inversió de 900.000 euros.

La Mancomunitat de la Safor, que ja va subscriure aquest pla de Governança al 2017, tampoc ha faltat a aquesta cita. Presentaren les accions de promoció del Turisme Actiu; el treball realitzat sobre el massís del Montdúver o les accions de dinamització de les rutes per a bicicletes i senderistes.

De la Safor, un dels seus municipis més actius turísticament parlant és Xeraco amb una platja que cada any presumeix de comptar amb bandera blava però amb molts més atractius.

2 barrancs habilitats totalment equipats i homologats per la Federació per gaudir d’aquest esport en auge.

De les 43 casetes distribuïdes en 14 grans espais comarcals passem a l’interior de la plaça que va comptar amb més de 40 empreses i 200 ofertes turístiques dividides en tres zones: turisme cultural, actiu i gastronòmic amb la iniciativa Del Tros al Plat.Una de les propostes més cridaneres i atractives ve de la mà de Tot Globo de Bocairent que a final d’aquest mes presentarà un globus sostenible.

En l’arrencament de la fira ja s’aproparen visitants de diverses parts de la província que estaven en la ciutat o de la pròpia València.

Una fira, per tant, on el Patronat de Turisme de la Diputació ha promocionat els destins turístics de la província en un entorn lúdic i a la vegada, de negoci.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.