NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En Gandia la Tamborrada anuncia els actes de la Setmana Santa

Amb la participació de les bandes de 9 germandats.

En Gandia els redoblaments i cops de maça han posat la banda sonora a l’arrencament dels actes de la Setmana Santa. Parlem de la Tamborrada que complia el seu desè aniversari i que va començar amb les desfilades de les bandes per les distintes barriades de la ciutat per una hora després concentrar-se a la Plaça Major completament plena de gent i amb presència de la (7´35) Madrina d’aquest 2019, Paula Beltrán i autoritats municipals. En aquesta edició participaren les bandes de les Germandats de la Verge de la Soledat, Sant Sepulcre; Verge de la Pietat, Santa Faç, Flagel·lació, Bona Mort, Descendiment, Sant Pere i L’Oració de l’Hort. Membres de totes les edats tocarien de forma prolongada, intensa i compassada demostrant així que els assajos donen resultat.

En la Tamborrada i per segon any consecutiu, qualsevol persona amb tambor va poder sumar-se encara que no formara part de cap germandat. Després de quasi 20 minuts que durà l’acte, el gran estrèpit final es va acompanyar amb altre soroll, el d’aquesta mascletà.

Un dia després, Felipe Garín, director honorífic del Museu del Prado pronunciaria el pregó, anunciat així un atapeït calendari d’activitats.

Fins aquest dijous 11 d’abril, les parròquies de Beniopa acullen els taller de confecció artesanal de palmes per a que es puguen lluir aquest Diumenge de Rams.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.