NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Complex del Motor d'Albaida arranca el Nacional de Supermoto

Lliurant la placa roja de líder d'Elit a Elia Sanmartin.

El Complex del Motor d’Albaida ha acollit la primera cita de la temporada 2019 del Nacional de Supermoto amb la mirada posades al cel. El divendres ja va ploure i deixava la zona de terra malmesa; el dissabte no es van poder fer molts entrenaments cronometrats però ahir diumenge les dues mànegues de SMPro, SMJúnior i SMMàster sí es van poder disputar amb terra gràcies al gran treball realitzat pels organitzadors, el Motoclub Ciutat Albaida. Bona resposta també dels pilots amb més de 90 inscrits i de públic que sempre espera gaudir de carreres emocionants.

En la primera mànega de Pro, Júnior i Màster Elia Sanmartín es posava primer distanciant-se de la resta des de ben prompte. Cardús faria segon i Cousin tercer. La segona mànega fins set pilots foren sancionats amb un Stop ang Go per haver-se avançat en l’eixida, tots de les primer files així que al intentar recuperar posicions s’ha pogut viure una carrera intensa amb mots avançaments. Jaume Gaya es col·locava primer, Sanmartín segon i Israel Escalera tercer.  Al final la plaça roja de líder d’Elit fou per a l’italià Elia Sanmartin.

En Road la victòria fou per a Álex Ruic i en 250 Road per a Mauro González. En Minimotard 85 va haver sorpresa en la segona mànega ja el vencedor del dissabte, Sergio Mora va tenir problemes en la seua moto i es va haver de retirar. Al pòdium van estar Nahir Cano, Marco Díaz i Miguel Ángel Plaza. En Minimotard 65  victòria per a Nicola Miroslavov seguit d’Andoni Domínguez i Kerman Martínez.

En la cerimònia de lliurament de trofeus acompanyaren als pilots Domenec Fernández, vicepresident de la Federació Espanyola, José Luis Berenguer, director esportiu, Alberto Vaello, coordinador de la Comissió de Supermoto, l’alcalde d’Albaida, Pedro Gil, regidor d’urbanisme i el president del motoclub, Ramón Porta.

La propera prova del Campionat d’Espanya de Supermoto es celebrarà l’11 i 12 de maig en Tubilla del Lago, Burgos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.