NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'atur baixa en març en 135 persones en la Costera, la Canal i la Vall

Gràcies a la indústria i la construcció, però es dispara la desocupació agrícola.

Març ha sigut un bon mes per a l’ocupació en la Comunitat Valenciana on va disminuir l’atur en 5.002 persones. D’elles, 135 pertanyen a les nostres comarques d’interior.

En la Costera, el descens fou moderat, a penes el 0,93% el que es tradueix en 50 desocupats menys. La construcció ha estat el sector on més ha baixat, seguit de la indústria. Per contra, en l’agricultura, la xifra de demandants creix un 1,32%. En la Vall d’Albaida es registraren 67 aturats menys, una baixada del 1´16% gràcies a la indústria, la construcció i en menor mesura al sector serveis. Novament es dispara el número de desocupats agrícoles, amb un 5%. En la Canal de Navarrès es comptabilitzaren 18 aturats menys amb el sector serveis capitanejant aquesta baixada seguit de la indústria. En l’agricultura l’atur es va disparar un 7% i el de la construcció, un 4,26%.

Pel que fa a la contractació, en la Costera es registren 1655 contractes en març, 869 dones i 786 homes. La contractació indefinida es situa en el 10’76%. En la Vall els nous contractes foren 2.056; 822 dones i 1234 homes. En la Canal es signaren 582 contractes, 302 dones i 280 homes. La de tipus indefinit a penes supera el 5%.

L’evolució de l’ocupació ve condicionada pel gran nombre de contractacions efectuades al sector de l’hostaleria per les Falles i el bon oratge. Per contra la campanya agrícola va disminuint la seua activitat, d’ací l’increment de la xifra de desocupats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.