NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Visitem el taller Montagud de Gandia

Especialitzat en la restauració d'obres d'art sacre i imatges de Setmana Santa.

Dues germandats de municipis de la Safor han confiat en el taller de restauració de Montagud de Gandia per a recuperar les seues imatges i andes perquè lluisquen com mai en aquesta Setmana Santa. Ací tenim el treball d’orfebreria més espectacular, el tro anda de la germandat de Sant Pere de la mateixa capital de la Safor, obra de Ramón Porta on viem a la part frontal l’escut papal amb la tiara i les claus i altre escut al lateral, el de les escoles pies. L’altra peça important és el Crist Crucificat d’Oliva protagonista del Desclavament que segueix una tradició del segle XVII.

Aquest taller de renom es dedica a la restauració i conservació d’obres d’art sobretot d’imatgeria de Setmana Santa, són també dissenyadors d’obres noves i estan especialitzats en daurat i platejat fi. Al seu establiment disposen de servei d’emmarcació, articles de decoració i regal i ornaments litúrgics.

José Manuel Montagud porta vint anys restaurant obres d’art sacre al seu taller de Gandia. Va estudiar Belles Arts i la sort li va somriure quan al evitar el servei militar li va tocar treballar en la Galeria Daurada del Palau Ducal de Gandia. D’ací naix la seua gran passió.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.