NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde de la Llosa de Ranes rep a la llosera, Tania Rubio, campiona d'Espanya de dansa

En modalitat lliure infantil de solistes.

Aquesta xiqueta és Tania Rubio, natural de la Llosa de Ranes i integrant de l’escola de circ i dansa Fantasi de Canals. En l’espectacular actuació que veiem fou proclamada campiona d’Espanya de dansa en la categoria modalitat lliure infantil de solistes celebrat a finals de març a Àvila. Un gran assoliment pel qual ahir fou rebuda en l’Ajuntament de la seua ciutat natal per l’alcalde, Evarits Aznar on va presumir del trofeu i medalla aconseguits junt a la seua família.

Al voltant de 270 acadèmies de ball de 16 comunitats autònomes, es van classificar en aquesta final nacional, a més, en aquesta gran final sols els 3 primers classificats de cada categoria han passat a la Final Europea que es celebrarà a Roma, una d'elles Tania Rubio.

La final europea es celebrarà a l’Auditorium del Massimo de Roma els dies 12, 13 i 14 de juliol.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.