NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent celebra la primera Fira Universalut

Amb l'objectiu de promoure hàbits saludables.

Ontinyent ha celebrat la primera edició de la Fira Universalut amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre la població en la plaça de la Coronació. Una iniciativa organitzada per l'Ajuntament a través de l’Alcaldia i de les regidories d’Educació i Sanitat junt a la Universitat de València.

Aquesta activitat s’emmarca dins de l'estratègia europea de “ciutats saludables” posada en marxa per l'Organització Mundial de la Salut per integrar la salut com una consideració fonamental en totes les polítiques municipals. Ontinyent es va adherir en 2016 a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, una entitat impulsada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Ministeri de Sanitat.

La fira es va dividir en diverses àrees amb temàtiques específiques on els estudiants universitaris dels graus de Farmàcia, Ciències Gastronòmiques, Ciència i Tecnologia en Aliments i Nutrició Humana i Dietètica portaven a terme activitats lúdiques. Així com tallers que exposaven qüestions sobre manteniment de la salut, aliments poc saludables i nocions sobre seguretat alimentària.

Una manera de promoure hàbits saludables per a millorar la qualitat de vida entre la ciutadania.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.