NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria celebra el II Festival "Ballant-li a la vida"

Amb una gala i sopar solidari a favor de l'AECC.

L’Olleria va celebrar aquest dissabte el II Festival “Ballant-li a la vida” a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, organitzat per L’Olleria Balla.

El Teatre Goya es va omplir en les dues sessions que van oferir els prop de 80 alumnes de l’associació que van participar en aquest brillant espectacle de ball amb diverses coreografies i ritmes.

El públic va gaudir de la salsa i també de les sevillanes  en grup i en parella. Una cita que va comptar un any més amb la col·laboració de l’Ajuntament i establiments locals.

Després de la gala es celebraria un sopar solidari amb molta ambientació i rifes, on tota la recaptació aniria destinada a la lluita contra aquesta malaltia.

Una jornada molt especial i solidària amb el ball com a protagonista.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.