NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aquest dissabte, la nova campanya de Comerç In d'Ontinyent repartirà 3.000 euros en premis directes

Combinant altres activitats com tallers infantils i tardeo.

Aquest dissabte 13 d’abril, Comerç In d’Ontinyent ens proposa una marató de compres amb tallers infantils, música, tardeo i fins a 3.000 euros en premis directes. “Vine a patejar-te els carrers, T’Esperem!” és el nom d’aquesta campanya comercial que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i que es desenvolupa íntegrament durant aquesta jornada en horari ininterromput de 10 a 22 hores per poder fer les compres de Pasqua.

En concret, la campanya inclou tallers infantils a l’interior dels comerços d’11 a 12 on no caldrà comprar als establiments participants, així com tiquets bescanviables per una consumició de cervesa artesana. Es divideix en tres parts: la jornada començarà ofertant punts dobles al passa la targeta IN als establiments adherits. Entre les 14 i les 16´30 hores, els comerços participants estaran oberts i serà durant aquestes hores quan es podrà guanyar diversos premis en metàl·lic.

Per la vesprada a partir de les sis i fins les deu començarà el Tardeo In.

La música del tardeo anirà a càrrec dels grups locals Xavi&Mimi; La Suite Rumba i Black Cats.

A Ontinyent aquest dissabte gaudirem d’un dissabte diferent donant suport al comerç de proximitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.