NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Junta Major de Germandats de Gandia celebra el tradicional taller de palmes a Beniopa

Es lluiran aquest Diumenge de Rams.

Durant quatre dies, la Casa Abadia de la Parròquia Santa Maria Magdalena de Beniopa acull el tradicional taller de confecció de palmes, aquelles que acompanyaran als fidels aquest diumenge de Rams per commemorar l’entrada triomfal de Jesucrist en Jerusalem. La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia és l’encarregada de comprar aquestes palmes procedents del Palmeral d’Elx que arriben ben  humides, condició indispensable per poder treballar-les.

En la celebració del Diumenge de Rams es poden vore tot tipus de palmes i palmons, de distintes altures i models però en totes elles el trenat és la base de l’elaboració.

La palma resultant potser més o menys elaborada i encara la podem engalanar amb més peces cosides sobretot en la punta.

Un bonic detall per portar eixe dia és la palma de solapa, molt demandada.

Fins a 40 persones de tota Gandia acudeixen a aquest taller impartit per Suni Llopis, Chelo Ramón i Fanny Pérez; un repeteixen any rere any però també s’incorporen nous, sobretot xiquets.

En Gandia aquest Diumenge de Rams hi haurà benedicció de palmes al Sant Sepulcre, el Sant Sopar Vivent o el Descendiment. La solemne processó de palmes i rams partirà a les onze del matí des de la plaça Escoles Pies.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.