NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'església de Patró de la Vall de Gallinera acull el lliurament de la transcripció dels cants tradicionals de la Quaresma

A l'arxiu parroquial.

L’església parroquial de Patró de la Vall de Gallinera ha acollit l’acte de lliurament a l'Arxiu parroquial de la transcripció dels cants dels Dolors, Goigs i la Salve que tradicionalment s’interpreten al final de la Quaresma durant la Setmana de Passió, abans de Setmana Santa.

Els cants, en castellà i de composició de finals del s.XIX i principis del XX, encara que s’està treballant per a investigar el temps concret, s’han transmès de manera oral.

La professora de música Mari Carmen Moltó ha transcrit a notació musical la melodia que tradicionalment ha estat confinada a la memòria de les cantores. Per commemorar el lliurament de les partitures, les cantants tradicionals, les dones majors, van interpretar les composicions a l'església acompanyades per la soprano Mª José Martos. Uns cants que fan honor a la Verge dels Dolors.

Uns cants de “tota la vida” que amb aquesta transcripció esperen continuar aquesta bonica tradició durant molts anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.