NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament d'Albaida adquireix nova maquinària per a la neteja viària

I renova contracte amb l'empresa RECISA.

L’Ajuntament d’Albaida ha presentat els nous vehicles i material de neteja viària de la localitat al magatzem municipal, servei que presta Recisa després d’haver-se renovat el contracte per als propers 3 anys. L’equip humà el formen 3 operaris permanents i altres de reforç per a jornades de neteja intensa, durant festes o grans esdeveniments.

Pel que fa a les novetats tècniques inclou un equip d’alta pressió amb furgoneta que funciona amb la pressió de l’aigua, un equip de neteja compacte i portàtil que serveis per al desbrossament, eliminació de pintades, taques de gasolina o altres productes que queden impregnats al paviment i que es suma al material amb el que ja es disposava.

Una Albaida bonica i neta gràcies també a la futura instal·lació d’un ecoparc fix.

En la mateixa línia, Navarrés estrenarà abans d’un mes el nou ecoparc fix del COR per a tota la Canal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.