NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Llosa de Ranes acull una de les partides de Petanca de la Lliga Vales

Dirigida a persones amb malaltia mental.

El Parc Emilio Bolinches de la Llosa de Ranes ha sigut escenari d’un partit de lliga del Campionat de Petanca Vales; una activitat integradora dirigida a persones amb diversitat funcional que actualment compta amb 12 centres i associacions participants. En aquesta ocasió els protagonistes foren aquests dos equips, el CRIS, Centre de Rehabilitació i Inserció Social d’Ontinyent i el Centre de Rehabilitació Bio-Psicosocial Museu, dependent del Departament de Salut València, la Fe.

Una normalitat que es produeix amb la pràctica d’un esport com la petanca que reporta a aquests usuaris no els beneficis de l’exercici físic i de la pràctica grupal. Després del torneig de petanca, els dos grups visitaren diversos punts de la localitat i van assegurar que tornarien ben prompte a la Llosa de Ranes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.