NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació del conte "La Colla de Nelson"

Dóna a conèixer la malaltia mental entre els més menuts

Hui divendres per la vesprada, la Casa de la Marquesa de Gandia ha acollit la presentació del conte “La colla de Nelson”, guanyador del certamen de contes infantils que Asaem, l’associació de malalts mentals de la Safor va convocar en 2017 i que aborda el tema de la salut mental per als xiquets de 3 a 7 anys. El seu autor és el gandià José Figueres i Aitana Carrasco, valenciana graduada en Belles Arts ha creat les il·lustracions.

Personatges que han nascut de l’experiència pròpia del propi autor que és integrador social en un centre de menors. Tots ells compten amb limitacions físiques o cognitives que els fa diferents, per exemple el protagonista, Nelson, és un bou que no té banyes.

L’obra veu la llum dos anys després gràcies a una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami que aconseguia els 2.600 euros per poder editar-la.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.