NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís per Ontinyent presenta la seua llista formada per 28 persones

Encapçalada per Nico Calabuig

El Pati del Palau de la Vila d’Ontinyent ha sigut l’escenari escollit per a la presentació de la candidatura completa de Compromís per Ontinyent per a les eleccions municipals del 26 de maig que encapçala Nicolau Calabuig. La formen 28 persones, 21 més els suplents i els 12 primers van estar escollits pels més de 800 ciutadans d’Ontinyent que es van inscriure per participar en les primàries obertes de Compromís. L’equip prové dels diversos àmbits socials de la ciutat i per tant és ben coneixedora de la seua realitat. Com número 2 trobem a Paloma Alberola. En tercer lloc està Natxo Mollà, segueix Miquel Àngel Múrcia, M. Àngels Moreno, Maria Valls, Pep Alfonso; Gonzalo Borredà; Sara Alberca Cantó; la nomenada Helena Gandia; Sergi Sempere; Tono Calabuig; Alina-Gabriela Rogoveanu i altres noms, alguns més independents i experimentats com és el cas de Josep Manel Andrés.

Un caràcter participatiu i obert que també s’estén a la confecció del programa que compta amb dues vessants: en primer lloc, les reunions amb el teixit associatiu i en segon, el web de propostes obert a la ciutadania.

D’eixos tres eixos bàsics es desplegaran els 10 compromisos fonamentals del programa electoral.

L’acte va comptar amb la presència de Dolors Pérez, candidata al Senat i Jesús Pla, actual alcalde d’Agullent i candidat a les Corts Valencianes que dóna aquest pas per portar les reivindicacions i necessitats de la comarca a l´àmbit general.

L’acte també va servir per donar el tret d’eixida definitiu a la campanya electoral de les eleccions valencianes i generals del proper 28 d’abril, ja que posteriorment a la presentació de candidatura es va celebrar un sopar de germanor per anar tots junts a l’enganxada oficial de cartells que va tenir lloc al parc Mestre Ferrero.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.