NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís per Albaida presenta una llista renovada

Encapçalada per l'actual alcalde, Josep A. Albert

Compromís per Albaida ha presentat la seua candidatura al complet encapçalada per Josep Albert al Pati del Patronat en un acte amb un ritme i estètica sorprenent que ha visibilitat els nous temps que corren en la localitat. Una vetllada també diferent amenitzada amb les albaes del cantaor de Xàtiva José Manuel Cháfer “El Gallo” i la cantaora de Rafelcofer Suni Roger que també inclouria dos col·loquis i un plantaet.

En l’acte van intervenir dues veïnes que van transmetre la necessita de seguir comptant amb Compromís per Albaida al capdavant de l’Ajuntament i un posterior col·loqui amb regidors i integrants de la llista on es feia balanç de la gestió de la legislatura que ara acaba i marcar quins són els reptes de futur. Per finalitzar es presentarien als membres d’una llista renovada.

 

 

Josep A. Albert al capdavant de la llista de candidats té la intenció de repetir com a batle per tercera legislatura consecutiva; a ell li segueixen Beatriz Costa, llicenciada en filologia anglesa; la mestressa de casa, Mª Ángeles Salom; el graduat en dret, Alejandro Quilis; José Manuel Juan, dependent de comerç; Pepita Vidal, també mestressa de casa; el pensionista Fernando Molines; altres dos dependents de comerç, Joan Antoni Soler i Mª José Descals, el jubilat Pedro Gil; la llicenciada en dret Marta González, Sergio Albert, professor de secundària i el metge Josep Esplugues. Com suplents trobem a Dolores Soler i Joan Ureña. Tots ells afronten aquesta nova etapa amb il·lusió i confiança que escoltarà les propostes de la gent per incloure’ls al programa.

 

 

Al seu discurs, el cap de llista va repassar la gestió eficient dels recursos municipals realitzada i el treball continu per a millorar la vida dels veïns i destacaria especialment de la legislatura actual la reducció del deute municipal vora un 40%, la inversió en polítiques socials o la creació i millora d’infraestructures municipals com és el poliesportiu, magatzem municipal d’obres i serveis o el mercat municipal. 

 

 

En acabar l’acte va  haver temps per a seguir debatent i compartir impressions amb un plantaet on els veïns van poder interactuar amb els membres de la llista.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.