NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II Fira de les Dones amb una trentena de col·lectius participants

A la Plaça del Prado

La plaça del Prado de Gandia va acollir el dissabte la II Fira de les Dones, un nou emplaçament més ampli per donar cabuda a la gran afluència de participants que en la primera edició acudia als jardins de la Casa de la Marquesa. Al voltant de 30 associacions de dones i altres entitats amb representació femenina van estar presents als estands informatius per dona a conèixer la tasca que realitzen dins del seus àmbits professionals i d’oci. La iniciativa, organitzada pel departament d’Igualtat i Polítiques Inclusives s’ha convertit en una gran cita per a celebrar la sororitat de les dones.

A més al llarg del matí, moltes activitats complementàries van engrandir la fira fent partícips als assistents. Va haver per exemple, un joc gegant de l’Oca amb perspectiva de gènere, organitzat pels Consell dels Joves de Gandia o diferents tallers com aquest de fang ofert per Empar Faus o altre de nusos mariners posat en marxa per les dones pescadores del Grau i del Palmar. Aquesta associació es va formalitzar per donar a conèixer el paper de la dona al sector pesquer. Unes dones molt actives que estan preparant l’exposició “Entre aigües i entre fils” amb la col·laboració de l’associació “Ulls de Mussol” on participen 50 pintors.

Altra associació present fou “Rosa dels Vents” encarregada d’ajudar a les dones víctimes de violència de gènere des de fa 11 anys.

A més d’activitats, diferents actuacions amenitzaren la fira, com les danses populars de Roda i Volta i Brials i Postisses; les Dones Músiques de la Safor i Kuza Cumbia, Saforíssimes i Dones de la Coral de Beniopa, muxierangueres i performance “Fémina” amb Maracaibo Teatre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.