NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Del 17 al 21 d'abril es celebra la III edició de la Gandia Cup

Amb la participació de vora 800 futbolistes.

Demà a les 11 del matí, Gandia obri una nova edició de la Gandia Cup amb la presentació dels equips participants. La III edició d’aquest Torneig de prestigi i de referència, que s’estén fins al diumenge 21 d’abril, suposa, a més, un revulsiu per a la ciutat ja que els clubs inscrits procedeixen de tota Espanya i es compta fins i tot amb un equip japonès. Organitza l’empresa Futbol Base Internacional juntament amb els clubs de la UE Gandia i la UD Portuaris.

En total participaran entre 700 i 800 futbolistes i l’afluència de públic rondarà les 2.500 persones que s’allotjaran en tres hotels. La principal novetat és que totes les seus seran a la ciutat però hi ha altres.

Pel que fa al format del torneig en totes les categories d’edat, de benjamins a juvenils es formaran grups de 4 o 5 equips i tot ells jugaran entre sí, el que garanteix un número mínim de partits, 3+Play Off. Les finals es disputaran el diumenge al matí al Guillermo Olagüe.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.