NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Albereda de Xàtiva acull una nova edició de la Fira de l'Estudiant

Amb especial atenció a l'oferta de formació professional.

La Regidoria de Joventut de Xàtiva ha celebrat amb gran èxit d’estands participants i visitants una nova edició de la Fira de l’Estudiant en plena Albereda Jaume I. Durant tot un matí un gran nombre d’entitats formatives com universitats, centres de secundària, centres integrals de formació professional i les ensenyances especialitzades han donat a conèixer tota la seua oferta existent així com les diferents vies d’accés.

La fira està dirigida sobretot als joves que estan en procés de decisió d’una carrera o cicle formatiu. A més d’orientar als estudiants, la jornada també serveix per intercanviar opinions i perspectives tant amb el professorat com amb altres alumnes.

Un tret diferenciador d’aquesta edició és que s’ha prestat especial atenció a l’oferta de formació professional debut a l’increment de demanda generada als últims anys.

I en FP, la varietat mana, trobem especialitats en aprofitaments forestals amb l’IES La Canal de Navarrès; cicle formatiu de cuina a l’IES Enguera o els graus superiors que ofereixen des de l’IES Segrelles d’Albaida: educació infantil, estilisme i direcció de perruqueria i integració social.

Una fira per tant ideal per a que els joves descobrisquen les seues aspiracions professionals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.