NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fernando de Rosa, cap de llista del PP al Senat per València visita Canals per denunciar els actes vandàlics

Que ha patit la seu del partit.

Recolzar al candidat local, Francisco López, i denunciar l’atac patit en la seu del PP de Canals, ubicat al carrer Blasco Ibáñez, inaugurat a principis d’any.  Aquest ha estat el motiu de la visita de Fernando de Rosa, actual president de l’Audiència Provincial de València i  número u del PP per València al Senat. Per a ambdós candidats, els fets ocorreguts el passat cap de setmana demostren la intolerància i la falta de cultura democràtica dels seus autors.

I és que per a de Rosa, l’esquerra en Espanya està realitzant una campanya d’enfrontament.

Uns objectius que passen per derrotar a la coalició de partits que han governat en Canals durant aquesta legislatura. I és que, cap recordar que en la localitat, el PP va seguir sent, després de les eleccions de fa quatre anys, la llista més votada i és el partit que compta amb més regidors.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.