NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jorge Rodríguez dimiteix del PSPV-PSOE

Renuncia a encapçalar la llista municipal d'Ontinyent després d'alçar-se el secret de sumari del Cas Alqueria.

L’alcalde d’Ontinyent i ex-president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez ha anunciat que abandona el PSPV-PSOE, partit en el qual militava des de feia vora 20 anys, renunciant així a encapçalar la llista municipal d’Ontinyent. La decisió, que segons les seues paraules la prenia per llevar pressió al partit enmig d’unes eleccions claus per al futur del país tenia lloc hores després d’alçar-se el secret de sumari del Cas Alqueria i la posterior reunió mantinguda amb el secretari d’organització del PSPV-PSOE, José Muñoz. En quant al seu futur polític, Rodríguez no descarta si es presentarà baix altres sigles, en concret manifesta que farà allò que més beneficie al poble d’Ontinyent que és a l´únic al qual es deu. El dilluns 22 expira el termini per a presentar les llistes que han de concórrer a les eleccions municipals així que molt prompte sabrem si crea o no el seu propi partit i presenta una candidatura independent.

Segons el sumari judicial, la Fiscalia Anticorrupció creu que l’ex-dirigent socialista i altres investigats en la causa col·locaren en Divalterra, l’empresa pública hereva d’Imelsa a persones afins al PSPV i a Compromís en llos d’alta direcció que costarien fins a 2 milions d’euros a l’erari públic. Per a Rodríguez es tracta d’un assumpte merament administratiu ja que tota la causa gira entorn al nomenament de set alts càrrecs, la legalitat del qual no només ve avalada per diversos informes emesos sinó que a més ve recolzada per la doctrina jurídica i la jurisprudència els recolza totalment. Altra qüestió, afegeix Rodríguez, és que hi haja opinions jurídiques contraposades. Conclou amb que no es sosté l’acusació de prevaricació i molt menys, la de malversació de fons i denuncia com absolutament desproporcionada l’actuació policial desplegada el passat 27 de juny.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.