NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís celebra un acte de campanya a Tavernes de la Valldigna

Per fer repàs de les seues polítiques.

Compromís per Tavernes ha celebrat l’acte de campanya amb una bona presència de vallers i entre ells molts joves que va comptar amb les intervencions de l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Jordi Juan, el síndic de Compromís i cap de llista a les Corts Valencianes per València, Fran Ferri; i altres dos candidats a les Corts,  Ferran Barberá i Papi Robles. Tots els protagonistes remarcaren que Compromís compta amb els millors candidats, Mónica Oltra per a presidenta de la Generalitat i Joan Baldoví, que està considerat el millor polític espanyol i que ha representat com ningú els interessos valencians.  Baldoví a través d’un vídeo es va comprometre a ser la veu de Tavernes a Madrid.

En l’acte es va posar en valor la gestió del Govern del Botànic i es desitjava llarga vida al pacte autonòmic perquè ha servit per a millorar la vida dels valencians amb tot un paquet de mesures socials, mediambientals i de regeneració que ha fet que la Comunitat no tinga res que vore amb la del 2015 quan erem coneguts per la gran corrupció del PP.

Papi Robles va reivindicar el gran treball fet per la vicepresidenta Mònica Oltra a l’hora de resoldre urgències de les persones en perill d’exclusió social, el que s’ha aconseguit amb diverses lleis impulsades i aprovades com la d’infantesa, la llei del dret d’habitatge i el no desnonament.

Ferran Barberà va remarcar el  paper principal que han de tindre els joves en les polítiques i reclamava per a ells solucions als seus problemes: garantir habitatges, el dret a l’educció i polítiques que impulsen el retorn dels que estan en l’estranger.

En clau local, Jordi Juan va llançar propostes com la millora del PGOU on ja s’ha iniciat l’electrificació del polígon el Golfo i les millores al Teularet i el Pla II; avançar l’impuls d’un programa ARRU per beneficiar els barris desfavorits i recordava que Compromís a Tavernes ha dut a cap polítiques de rescat de persones, dedicant 4´7 milions d’euros a escoles tallers amb 37 programes i 600 contractes.

L’acte fou presentat per Ángela Llinares, candidata per Tavernes a la que trobem en la posició 11. La llista, encapçalada per Jordi Juan la composen 20 persones, tenint a les primeres posicions a Mónica Palomares; Sergi González; Éncar Misfud; Josep Llácer; Anna Bellver; Noelia Alberola; Enrique Chofre; Pilar Ausina i Emili Enguix.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.