NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria presenta el III campionat autonòmic de cursa d'obstacles de la CV

Se celebrarà el 19 d'octubre.

L’Olleria ha presentat el III campionat autonòmic de cursa d’obstacles de la Comunitat Valenciana, que enguany compta amb dos organitzadors: Egyptian Race i Medieval Xtrem Race, junt a OCRA CV i l’Ajuntament. Per primera vegada en el nostre territori es veurà un circuit amb aquestes característiques: 15 quilòmetres amb 60 obstacles. També hi haurà un segon amb 8 i 20.

La cita serà el proper 19 d’octubre.

La prova és puntuable per al campionat de la Comunitat i a nivell nacional, així com classificable per a l’europeu i el mundial.

El recorregut tindrà eixida i tornada al camp de futbol de la Solana, passant pels llocs més emblemàtics de la localitat. Hi haurà obstacles aptes per a totes les edats i categories, des dels més menuts fins als d’elit passant pels populars.

A més, en la pista final els participants hauran de superar les barreres estrella.

L’espectacle està garantit tant per als corredors com per al públic assistent amb aquesta cursa que cada any compta amb més expectació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.